El Club de Cine de Ferreries és una iniciativa de l'Associació Art's per tal de dur el cine a Ferreries. El Club de cine projecta un film cada 15 dies, intentant oferir un ventall ample de possibilitats: cicles temàtics, clàssics, documentals... una mica de tot.
Aquest blog ens serveix per a oferir informació de les activitats i de les pel·lícules que s'anaran projectant, així com per rebre els comentaris de tots els que hi vulgueu dir la vostra.
(clubcineferreries@hotmail.com)

04 de setembre 2006

NOU CURS DEL CLUB DE CINE


El pròxim divendres 15 de setembre començarà la nova temporada del CLUB DE CINE DE FERRERIES.
Esteim acabant d'enllestir la programació, però ja us podem començar a avançar unes quantes coses:
- Obrirem el nou curs amb un clàssic: Con faldas y a lo loco.
- El cicle que farem durant aquests tres primers mesos serà sobre la directora catalana Isabel Coixet. Es projectaran: Cosas que nunca te dije, Mi vida sin mi i La vida secreta de las palabras.
- Tancarem el primer trimestre amb una pel·lícula francesa, 8 mújeres, que té una mescla d'intriga, comèdia i musical molt interessant.
- Entre mig de tot açò hi afegirem un documental i una pel·lícula presentada pel Fons Menorquí de Cooperació que s'estan acabant de concretar.

Així, idò, esteis alerta!!! A finals d'aquesta setmana o principis de la que ve ja tindreu a la vostra disposició tota la informació!!!