El Club de Cine de Ferreries és una iniciativa de l'Associació Art's per tal de dur el cine a Ferreries. El Club de cine projecta un film cada 15 dies, intentant oferir un ventall ample de possibilitats: cicles temàtics, clàssics, documentals... una mica de tot.
Aquest blog ens serveix per a oferir informació de les activitats i de les pel·lícules que s'anaran projectant, així com per rebre els comentaris de tots els que hi vulgueu dir la vostra.
(clubcineferreries@hotmail.com)

17 d’agost 2006

EL CURMETRATGE DEL CASAL

Avui dijous es fa l'estrena mundial del curmetratge que han fet els joves del casal i l'associació Alexandria amb la direcció del Manel Juanico.
Amb el títol de FESTES CREUADES, conta una història fantàstica sobre l'encreuament de les festes d'hivern amb les de Sant Bartomeu i el trasbals que açò suposa. Els joves hi han posat moltes ganes i il·lusió i, els amants del cinema hauriem d'anar-lo a veure essent conscients d'aquest fet i estant orgullosos de l'interès que han posat en fer aquesta petita pel·lícula.
Us animam a participar-hi: Avui dijous 17 d'agost a les 21'30 hores al Pla de l'Església.

1 comentari:

Iveldie ha dit...

Bones, soc en Manel Juanico, director de "Festes Creuades". Desde aquí vull agraïr a tota la gent que va asistir a la estrena, que van ser molts i també volia demanar disculpes per un problema tècnic que vàrem teir i va impdeir que uns diàlegs no es sentiguessin. La gent que vulgui el dvd, en el que hi ha fotos del rodatge i selecció de escenes que es posi en contacte amb el casal de joves.