El Club de Cine de Ferreries és una iniciativa de l'Associació Art's per tal de dur el cine a Ferreries. El Club de cine projecta un film cada 15 dies, intentant oferir un ventall ample de possibilitats: cicles temàtics, clàssics, documentals... una mica de tot.
Aquest blog ens serveix per a oferir informació de les activitats i de les pel·lícules que s'anaran projectant, així com per rebre els comentaris de tots els que hi vulgueu dir la vostra.
(clubcineferreries@hotmail.com)

13 de setembre 2006

CON FALDAS Y A LO LOCO


Aquest divendres, 15 de setembre, encetam la programació del Clubt de Cine amb la projecció d'un clàssic del cinema de tots els temps:


CON FALDAS Y A LO LOCO


Some Like It Hot
Direcció: Billy Wilder
Producció: Estat Units, 1959.
Gènere: Comèdia.
Interpretació: Marilyn Monroe, Tony Curtis, Jack Lemmon, George Raft, Pat O’Brien...


SINOPSI: En Joe i en Jerry són dos músics normalets que es veuen obligats a fugir després de ser testimonis d’una revenja en temps de la llei seca. Com que no troben feina, decideixen vestir-se de dones per tocar en una orquestra. En Joe aviat assumirà un doble rol, ja que fingeix ser un magnat per conquistar a Sugar Kane, mentre que en Jerry és perseguit per un milionari que vol casar-se amb ell pensant que és una dona de veritat. Perquè, ja se sap... ningú no és perfecte!!

La projecció serà a les 21'30 hores al local sociocultural de Ferreries.

Us hi esperam!!