El Club de Cine de Ferreries és una iniciativa de l'Associació Art's per tal de dur el cine a Ferreries. El Club de cine projecta un film cada 15 dies, intentant oferir un ventall ample de possibilitats: cicles temàtics, clàssics, documentals... una mica de tot.
Aquest blog ens serveix per a oferir informació de les activitats i de les pel·lícules que s'anaran projectant, així com per rebre els comentaris de tots els que hi vulgueu dir la vostra.
(clubcineferreries@hotmail.com)

26 de setembre 2006

CICLE ISABEL COIXET

Aquesta setmana, al Club de cine, començam un cicle que dedicam a la directora catalana Isabel Coixet. Vam triar aquesta directora perquè les seves pel·lícules ens acosten a les coses petites de la vida, als sentiments, a la comunicació... Es projectaran els seus tres films més coneguts, que tenen en comú la vida complicada de les seves protagonistes, la seva relació amb l'amor i amb les altres persones, la incomunicació, la vida i la mort...

Aquest divendres 29 de setembre es projectarà:
COSAS QUE NUNCA TE DIJE

Director: Isabel Coixet
Producció: Espanya i USA, 1995.
Génere: Drama.
Interpretació: Lili Taylor, Andrew McArthy,
Debi Mazar, Alexis Arquette, Leslie Mann,
Richard Edson



SINOPSI: Ann, una dependenta d’una botiga de fotografia, s’ha traslladat a una ciutat que li és estranya perquè vol estar a prop d’en Bob.
Però un dia ell le telefona per tallar. N’Ann intenta suïcidarse, però més tard troba el suport gràcies al telèfon de l’esperança, on treballa com a voluntari Don, un venededor de cases.