El Club de Cine de Ferreries és una iniciativa de l'Associació Art's per tal de dur el cine a Ferreries. El Club de cine projecta un film cada 15 dies, intentant oferir un ventall ample de possibilitats: cicles temàtics, clàssics, documentals... una mica de tot.
Aquest blog ens serveix per a oferir informació de les activitats i de les pel·lícules que s'anaran projectant, així com per rebre els comentaris de tots els que hi vulgueu dir la vostra.
(clubcineferreries@hotmail.com)

11 de maig 2006

LES PEL·LÍCULES DE LA MARATÓ (2)



Aquí teniu la segona part del comentari de les pel·lícules de la marató d’aquest dissabte:


CHICAGO
Títol: Chicago
Any: 2003
Género: Musical
Director: Rob Marshall
Reparto: Reneé Zellweger,
Catherine Zeta-Jones, Richard Gere, Queen Latifah

La promesa d’aventura i oportunitat que ofereix la Ciutat dels Vents enlluerna a Roxie Hart, una innocent i extrovertida cantant que somia en cantar i ballar per a sortir de la seva vida gris. El seu somni és seguir els passos d’or de Velma Kelly, cantant de vodevil. Roxie aconsegueix que el seu desig es faci realitat quan algunes actituds equivocades fan que les dues, l’estrella i l’aspirant, vagin a parar a la presó per diferents càrrecs per assassinat.
Aquesta pel·lícula porta la pantalla un clàssic del teatre musical. La història presenta amb humor una tota la picaresca de l’aspirant a artista, del seu advocat i de com es poden manipular els mitjans de comunicació. Els nombres musicals fan que la història tengui un aire molt especial..

THE WALL

Títol: The wall
Any: 1982
Género: Musical
Director: Gerald Scarfe, Alan Parker
Reparto: Bob Geldof, Christine Hargreaves, James Laurenson, Eleanor David

Pink, el cantant d’un grup de música, arrossega des de la infància una sèrie de traumes degut a l’estricta educació que va rebre. Fart del món de la seva professió, acaba refugiant-se en la droga com a única alternativa per a rompre amb el mur que ell mateix ha creat al seu voltant.
The Wall és un clàssic dels anys 80 que té en la música del Pink Floid la base central. Un film diferents, especial i enigmàtic.

Vols dir la teva?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Una pel.lícula difícil d'entendre, amb salts en el temps endavant i endarrera, que reflexa però els condicionants de l'educació i socialització de les persones, molt indicada crec per Ferreries, jeje, una societat un tant alternativa, (també bastant més compromesa que la d'altres pobles de Menorca). Tanmateix però, diu l'autor, tot plegat només som un altre block a sa paret, inmobils i encasellats com diu en Serrat "mai no podràs fugir de tu"

Anònim ha dit...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»

Anònim ha dit...

Super color scheme, I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»

Anònim ha dit...

Super color scheme, I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»

Anònim ha dit...

Greets to the webmaster of this wonderful site! Keep up the good work. Thanks.
»