El Club de Cine de Ferreries és una iniciativa de l'Associació Art's per tal de dur el cine a Ferreries. El Club de cine projecta un film cada 15 dies, intentant oferir un ventall ample de possibilitats: cicles temàtics, clàssics, documentals... una mica de tot.
Aquest blog ens serveix per a oferir informació de les activitats i de les pel·lícules que s'anaran projectant, així com per rebre els comentaris de tots els que hi vulgueu dir la vostra.
(clubcineferreries@hotmail.com)

17 de maig 2006

LA ROSA PÚRPURA DEL CAIRO


LA ROSA PÚRPURA DEL CAIRO

Director: Woody Allen
Producció: EUA, 1985.
Interpretació: Mia Farrow, Jeff Daniels, Danny Aiello, Dianne Wiest, Irving Metzman, Stephanie
Farrow, David Kieserman


SINOPSI: Na Cecilia, una al·lota gris i trista, busca emocions a les pel·lícules d’amor i aventura en un cine de barri. La ficció la transporta a llocs fascinants amb personatges de pel·lícula: exploradors, escriptors i milionaris ... La pel·lícula, aquella pel·lícula també es diu "La rosa púrpura del Cairo" i el seu heroi s’escaparà de la pantalla per anar amb la solitària i somiadora Cecilia, que pateix amb un marit que la maltracta.
Aquesta situació insòlita i surrealista, provoca un escàndol descomunal: els altres personatges protesten perquè sense protagonista el film no pot seguir.

La projecció serà divendres 19 de maig a les 21 hores al Local sociocultural de Ferreries.