El Club de Cine de Ferreries és una iniciativa de l'Associació Art's per tal de dur el cine a Ferreries. El Club de cine projecta un film cada 15 dies, intentant oferir un ventall ample de possibilitats: cicles temàtics, clàssics, documentals... una mica de tot.
Aquest blog ens serveix per a oferir informació de les activitats i de les pel·lícules que s'anaran projectant, així com per rebre els comentaris de tots els que hi vulgueu dir la vostra.
(clubcineferreries@hotmail.com)

28 de maig 2007

HAMBRE DE SOJA

Aquest divendres, 1 de juny, el Fons Menorquí de Cooperació ens oferirà la projecció del documental:

HAMBRE DE SOJA

Director: Marcelo Viñas
Producció: Argentina
Gènere: Documental
Durada: 51 minuts


SINOPSI: En els últims anys l’agricultura argentina augmentà la seva producció a nivells mai imaginats gràcies al cultiu de soja transgènica. No obstant, aquesta soja és el principal enemic que té l’Argentina com a país agropecuari i productor d’aliments. La soja permet augmentar la producció, però ocasiona la desertificació del sòl, una massiva contaminació ambiental, pèrdues irreparables en la biodiversitat d’ambients naturals, la desaparició d’aliments bàsics, i un augment de la desocupació, la fam i la indigència. Hambre de Soja és un documental que et permetrà descobrir l’altra cara del cultiu de soja transgènica a l’Argentina..


Com sempre, la projecció serà a les 21 hores al local sociocultural de Ferreries.

Aquesta pel·lícula es presentada pel FONS MENORQUÍ DE COOPERACIÓ.

Pròximes projeccions: 9 de juny, Una verdad incómoda i 15 de juny, El Inglés que subió a una colina i bajó una montaña.