El Club de Cine de Ferreries és una iniciativa de l'Associació Art's per tal de dur el cine a Ferreries. El Club de cine projecta un film cada 15 dies, intentant oferir un ventall ample de possibilitats: cicles temàtics, clàssics, documentals... una mica de tot.
Aquest blog ens serveix per a oferir informació de les activitats i de les pel·lícules que s'anaran projectant, així com per rebre els comentaris de tots els que hi vulgueu dir la vostra.
(clubcineferreries@hotmail.com)

22 de gener 2007

EL VIOLINISTA EN EL TEJADO


Aquest divendres 26 de gener seguim la projecció de pel·lícules del cicle Jueus, amb un clàssic: EL VIOLINISTA EN EL TEJADO.

El violinista en el tejado és un film musical dirigit per Norman Jewison el 1971. L'acció es desenvolupa a l'aldea russa d'Anatevka, l'any 1905. És una comunitat en la que conviu una població jueva i ortodox d'una manera més o manco cordial. Tevye, el lleter, intenta mantenir la seva vida tradicional, i la de les seves filles, en un moment en què els temps estan canviant. Tevye només ha tingut cinc filles i la major preocupació que tenen ell i la seva dona, Golda, és casar-les a totes de la manera més profitosa possible. Les tres majors, Tzeitel, Hodel i Chava són les que tenen més a prop el matrimoni. Tevye coneix un dia a Perchick, un estudiant de Kiev, que la gent de l'aldea considera un radical. Tevye la convida a casa seva a sopar, per el Sabbath, i després de sopar li ofereix fer feina com a tutor per les seves filles més petites, a canvi de manutenció.
Obtingut de "
http://es.wikipedia.org/wiki/El_violinista_en_el_tejado"

FITXA:
Director: Norman Jewisson
Música: Jerry Bock y John Williams
Intérprets: Chaim Topol, Norma Crane, Leonard Frey, Molly Picon, Paul Mann, Rosalind Harris, Michael Glaser
País: Estats Units

Any: 1971
Gènere: Musical

La projecció serà a les 21 hores al local sociocultural de Ferreries