El Club de Cine de Ferreries és una iniciativa de l'Associació Art's per tal de dur el cine a Ferreries. El Club de cine projecta un film cada 15 dies, intentant oferir un ventall ample de possibilitats: cicles temàtics, clàssics, documentals... una mica de tot.
Aquest blog ens serveix per a oferir informació de les activitats i de les pel·lícules que s'anaran projectant, així com per rebre els comentaris de tots els que hi vulgueu dir la vostra.
(clubcineferreries@hotmail.com)

21 de novembre 2006

CICLE ISABEL COIXET: LA VIDA SECRETA DE LAS PALABRAS


Aquest divendres dia 24 de novembre es projecta la pel·lícula que tanca el Cicle Isabel Coixet: LA VIDA SECRETA DE LAS PALABRAS.
El film conta la història d'una dona de trenta anys, que viu una existència monòtona i solitària, treballa en una empresa tèxtil. L'atzar la porta uns dies a una plataforma petroliera, on cuida d'un home que ha patit cremades que l'han deixat cec temporalment.

Fitxa tècnica
Directora: Isabel Coixet
Intèrprets: Tim Robbins, Sarah Polley, Leonor Watling, Javier Cà¡mara, Sverre Anker Ousdal, Steven Mackintosh, Eddie Marsan
Gènere: Drama
País: Espanya
Any: 2005

1 comentari:

Anònim ha dit...

enhorabona i gràcies per programar aquesta pel·lícula, és impresionant,per tornar a veure unai altra vegada. Però justament abans s'han d'haver vist les altres dues, " Cosas que nunca te dije " i " Mi vida sn mi ", com així heu fet. De ver que l'heu encertada.