El Club de Cine de Ferreries és una iniciativa de l'Associació Art's per tal de dur el cine a Ferreries. El Club de cine projecta un film cada 15 dies, intentant oferir un ventall ample de possibilitats: cicles temàtics, clàssics, documentals... una mica de tot.
Aquest blog ens serveix per a oferir informació de les activitats i de les pel·lícules que s'anaran projectant, així com per rebre els comentaris de tots els que hi vulgueu dir la vostra.
(clubcineferreries@hotmail.com)

28 de novembre 2006

8 MÚJERES


8 femmes és la projecció que tanca la programació d'aquest primer trimestre del CLub de cine de Ferreries.

Podrem veure la pe·lícula aquest divendres, 1 de desembre, a les 21 hores al local Sociocultural de Ferreries.

FITXA:
T. original: 8 femmes
Any: 2002
Nacionalitat: Francia
Gènere: Comèdia
Durada: 103 m.
Direcció: Francois Ozon
Intèrprets: Catherine Deneuve (Gaby), Isabelle Huppert (Augustine), Emmanuelle Béart (Louise), Fanny Ardant (Pierrette), Virginie Ledoyen (Suzon)
Guió: Francois Ozon, Marina de Van
Fotografia: Jeanne Lapoirie
Música: Krishna Levy

En els anys cinquanta, en una gran mansió burgesa en el campo es preparen per celebrar Nadal, quan es produeix un drama: l'amo de la casa és assassinat. 8 dones pròximes a la víctima hi són presents i forçosament una d'elles és la culpable. Així comença una llarga jornada d'investigació, plena de discusions, traicions i revelacions, a la que no es trigarà a saber que cada una d'elles té les seves raons i guarda secrets insospitats. La veritat esclatarà, cruel i tràgica, i acabarà amb les màscares i les mentides.