El Club de Cine de Ferreries és una iniciativa de l'Associació Art's per tal de dur el cine a Ferreries. El Club de cine projecta un film cada 15 dies, intentant oferir un ventall ample de possibilitats: cicles temàtics, clàssics, documentals... una mica de tot.
Aquest blog ens serveix per a oferir informació de les activitats i de les pel·lícules que s'anaran projectant, així com per rebre els comentaris de tots els que hi vulgueu dir la vostra.
(clubcineferreries@hotmail.com)

12 d’octubre 2008

CARAMEL

Aquest divendres, 17 d'octubre, comença el cicle Orient en + amb:


Direcció: Nadine Labaki
Països: França i Líban
Any: 2007
Durada: 96 min
Gènere: comèdia dramàtica
Intèrprets: Nadine Labaki (Layale), Yasmine Al Masri (Nisrine), Joanna Moukarzel (Rima), Gisèle Aouad (Jamale), Adel Karam (Youssef), Siham Haddad (Rose), Aziza Semaan (Lili), Fatme Safa (Siham), Dimitri Stancofski (Charles), Fadia Stella (Christine), Ismail Antar (Bassam)
A Beirut, cinc dones es reuneixen en un saló de bellesa, un microcosmos altament colorista i sensual. Layale estima Rabih, però és un home casat. Nisrine és musulmana i té un problema amb vista al seu pròxim casament: ja no és verge. Rima està turmentada perquè se sent atreta per les dones. Jamale es resisteix a envellir. Rose s'ha sacrificat per cuidar-se de la seva germana gran. Al saló de bellesa, els homes, el sexe i la maternitat se situen al centre de les seves converses íntimes i alliberades, entre tallades de cabells i depilació amb una pasta caramel·litzada de sucre, aigua i llimona.
Us hi esperam... i com sempre podeu enviar comentaris o suggeriments a aquest weblog.