El Club de Cine de Ferreries és una iniciativa de l'Associació Art's per tal de dur el cine a Ferreries. El Club de cine projecta un film cada 15 dies, intentant oferir un ventall ample de possibilitats: cicles temàtics, clàssics, documentals... una mica de tot.
Aquest blog ens serveix per a oferir informació de les activitats i de les pel·lícules que s'anaran projectant, així com per rebre els comentaris de tots els que hi vulgueu dir la vostra.
(clubcineferreries@hotmail.com)

09 d’abril 2008

SER O NO SER

Aquest divendres, 11 d'abril, passarem un clàssic:


Dirigida per Ernst Lubitsch el 1942, conta com durant l'ocupació alemanya de Varsòvia, a la Segona Guerra Mundial, el professor Siletsky, un espia al servei de la Gestapo, està a punt d'entregar una llista amb el nom dels col·laboradors de la resistència. Joseph Tura, actor polac intèrpret de Hamlet i marit de María Tura, també una coneguda actriu, intentarà solucionar aquesta perillosa situació i, amb l'ajuda dels actors de su companyia, es farà passar successives vegades pel cruel coronell Erhardt i per Siletsky per entrar en el quarter general de les SS.


Podeu veure un fragment aquí.

La pel·lícula es projectarà divendres, a les 21'15 h., al local sociocultural de Ferreries.


Us hi esperam.



PRÒXIMES PROJECCIONS: Capitanes de Abril, Mogambo, Invisibles...