El Club de Cine de Ferreries és una iniciativa de l'Associació Art's per tal de dur el cine a Ferreries. El Club de cine projecta un film cada 15 dies, intentant oferir un ventall ample de possibilitats: cicles temàtics, clàssics, documentals... una mica de tot.
Aquest blog ens serveix per a oferir informació de les activitats i de les pel·lícules que s'anaran projectant, així com per rebre els comentaris de tots els que hi vulgueu dir la vostra.
(clubcineferreries@hotmail.com)

08 de febrer 2008

LARGO DOMINGO DE NOVIAZGO

Divendres 8 de febrer, a les 21 h. es projecta:



LARGO DOMINGO DE NOVIAZGO



Aquesta pel·lícula, dirigida per Jean-Pierre Jeunet i protagonitzada per Audrey Tatou i Dominique Pinon, conta com quan la I Guerra Mundial està a punt d'acabar, per una jove francesa està a punt de començar la més gran de les batalles. Na Mathilde ha rebut la notícia que el seu promès Manech és un dels cinc soldats ferits que han estat sotmès a consell de guerra i enviats terra de ningú entre els exèrcits francès i alemany... i a una mort casi segura.

Na Mathilde, que no està disposada a acceptar que hagi perdut per sempre al seu estimat Manech, s'embarca en un extraordinari viatge per descobrir el destí del seu promès.

A cada pas, rep una trista versió de com deu haver passat Manech els seus últims moments. Tot i així, no es desanima.

A mesura que s'acosta a la veritat sobre els cinc desafortunats soldats i el seu brutal càstig, es veu més envoltada pels horrors de la guerra i les marques indelebles que deixa en aquells que ha tocat.



Pots veure un trailer de la pel·lícula aquí.