El Club de Cine de Ferreries és una iniciativa de l'Associació Art's per tal de dur el cine a Ferreries. El Club de cine projecta un film cada 15 dies, intentant oferir un ventall ample de possibilitats: cicles temàtics, clàssics, documentals... una mica de tot.
Aquest blog ens serveix per a oferir informació de les activitats i de les pel·lícules que s'anaran projectant, així com per rebre els comentaris de tots els que hi vulgueu dir la vostra.
(clubcineferreries@hotmail.com)

30 d’abril 2007

DERSU UZALA

Aquest divendres, 4 de maig,a les 21 hores es projectarà una nova pel·lícula del Cicle Cine i Medi ambient.


DERSU UZALA



Director: A. Kurosawa
Producció: Japón-URSS, 1975.
Génere: Aventura
Interpretació: Maksim Munzuk, Yuri Solomin, Svetlana Danilchenko, Dmitri Korshikov, Suimenkul Chokmorov, Vladimir Kremena, Aleksandr Pyatkov.



SINOPSI: Dersu és un solitari caçador que viu en comunió amb el seu entorn. Un pelotó militar que es troba al bosc no tarda en adoptar-lo ja que és treballador i s’integra en el grup col·laborant amb les seves dots de tirador i rastrejador. No obstant, l'ensenyança que Dersu pot aportar (a qui vulgui escoltar-lo, quelcom que els infantils soldats russos no semblen fer) es bàsicament un aprenentatge de la Naturalesa.





PRIMAVERA CULTURAL 2007

Aquest dissabte, 5 de maig, projecció especial: CINE DE SEMPRE

Mary Poppins i Desayuno con diamantes.