El Club de Cine de Ferreries és una iniciativa de l'Associació Art's per tal de dur el cine a Ferreries. El Club de cine projecta un film cada 15 dies, intentant oferir un ventall ample de possibilitats: cicles temàtics, clàssics, documentals... una mica de tot.
Aquest blog ens serveix per a oferir informació de les activitats i de les pel·lícules que s'anaran projectant, així com per rebre els comentaris de tots els que hi vulgueu dir la vostra.
(clubcineferreries@hotmail.com)

24 d’octubre 2006

CICLE ISABEL COIXET: MI VIDA SIN MI


Aques divendres, 27 d'octubre, projectarem la segona pel·lícula del Cicle Isabe Coixet.

MI VIDA SIN MI

My life without me (2003)
Guió i Direcció: Isabel Coixet
Fotografia: Jean Claude Larrieu
Música: Alfonso Vilallonga
Repartiment:Sarah PolleyLaurie Amanda PlummerDon Scott SpeedmanLeonor WatlingDeborah HarryMaría de MedeirosLee Mark Ruffalo

N’Ann té 23 anys i viu amb el seu marit i les seves dues filles en un remolc en un suburbi de Vancouver. La seva vida fa un gir radical quan el seu metge li diu que només li queden un parell de mesos de vida.
Decideix mantenir-ho en secret i no dir-ho ni siquiera al seu marit. Des d’aquell moment fa una llista amb les coses que li agradaria fer abans de morir i intentarà viure el que li queda amb la major passió possible.
D’aquesta forma arribarà a desenvolupar un amor per la vida que mai havia experimentat.


Vols dir-nos que t'ha semblat?
Us convidam a participar a aquest bloc fent-nos els teus comentaris sobre les pel·lícules, sobre el Club de cine o sobre les possibles pel·lícules que podem programar pel pròxim trimestre.
Esperam els vostres comentaris...

1 comentari:

Anònim ha dit...

M'agradat molt,potser sigui una mica irreal es fet de que ningú se doni compta del seu mal;vull dir si és possible que et faltin pocs dies per morir-te i estar com la protagonista.Així i tot crec que hi ha converses molt profundes ( amb es doctor, i altres).
Ja ens aniria bé tenir aquesta actitud davant la mort per desdramatitzar-la.