El Club de Cine de Ferreries és una iniciativa de l'Associació Art's per tal de dur el cine a Ferreries. El Club de cine projecta un film cada 15 dies, intentant oferir un ventall ample de possibilitats: cicles temàtics, clàssics, documentals... una mica de tot.
Aquest blog ens serveix per a oferir informació de les activitats i de les pel·lícules que s'anaran projectant, així com per rebre els comentaris de tots els que hi vulgueu dir la vostra.
(clubcineferreries@hotmail.com)

12 de juny 2006

DESPERTANDO A NED


Divendres, 16 de juny, acabarem el programa de projeccions 2005-2006 del Club de Cine de Ferreries amb el film DESPERTANDO A NED.

Títol original: Waking Ned Devine
Any: 1998
Durada: 89 min.
Direcció i guió: Kirk Jones
Fotografia: Henry Braham
Repartiment: Ian Bannen, Davis Kelly, Fionnula Flanagan, Susan Lynch, James Nesbitt, Paul Vaughan, Adrian Robinson, Maura O'Malley...
Coproducción: Irlanda-Gran Bretanya-França-USA
Gènere: Comedia


SINOPSIS: Tullymore és un petit i idílic poble irlandès la tranquil·litat del qual es romp quan a un dels seus 52 habitants li toca el primer premi de la loteria. Es tracta d'un ancià sense família que es trobat mort aquell mateix dia amb el bitllet premiat entre les mans. Què passarà amb els diners i els veïns?

Ens vols fer algun comentari sobre aquesta pel·lícula??