El Club de Cine de Ferreries és una iniciativa de l'Associació Art's per tal de dur el cine a Ferreries. El Club de cine projecta un film cada 15 dies, intentant oferir un ventall ample de possibilitats: cicles temàtics, clàssics, documentals... una mica de tot.
Aquest blog ens serveix per a oferir informació de les activitats i de les pel·lícules que s'anaran projectant, així com per rebre els comentaris de tots els que hi vulgueu dir la vostra.
(clubcineferreries@hotmail.com)

24 d’abril 2012

Eight below



Títol: Eight below (Bajo cero)
Direcció: Frank Marshall
País: USA
Any: 2006 
Durada: 120 min.
Gènere: Drama, acció, aventures
Intèrprets: Paul Walker, Bruce Greenwood, Moon Bloodgood, Jason Biggs, Gerard Plunkett, August Schellenberg, Wendy Crewson, Belinda Metz, Connor Christopher Levins , Duncan Fraser


El que conta:
L’hivern del Pol Antàrtic acaba de començar quan un intrèpid equip d’exploradors i científics en una missió d’investigació –el guia de supervivència Jerry Shepard, el seu millor amic i cartògraf Cooper i el dur geòleg Davis– prodigiosament es salva d’un accident fatal gràcies al seu equip format per 8 cans de tir. Obligats a evacuar, els homes han de deixar als seus cans a la terra congelada, amb la promesa de tornar. 
Però quan la tempesta del segle s’aproxima, complicant tot desplaçament, els cans es queden varats. Ara, quan els intel·ligents i valents cans lluiten per a sobreviure en el pitjor hivern del planeta, Jerry munta una missió de rescat aparentment impossible...


(Extret de LaButaca.net)

Tràiler (en anglès) aquí.