El Club de Cine de Ferreries és una iniciativa de l'Associació Art's per tal de dur el cine a Ferreries. El Club de cine projecta un film cada 15 dies, intentant oferir un ventall ample de possibilitats: cicles temàtics, clàssics, documentals... una mica de tot.
Aquest blog ens serveix per a oferir informació de les activitats i de les pel·lícules que s'anaran projectant, així com per rebre els comentaris de tots els que hi vulgueu dir la vostra.
(clubcineferreries@hotmail.com)

08 de desembre 2011

Los chicos del Coro


Títol: Les choristes
Direcció: Christophe Barratier
País: França i Suissa Any: 2004 Durada: 95 min.
Gènere: Drama
Intèrprets: Gérard Jugnot (Clément Mathieu), François Berléand (Rachin), Kad Merad (Chabert), Jean-Paul Bonnaire (Padre Maxence), Marie Bunel (Violette Morhange), Paul Chariéras (Regente), Carole Weiss (Condesa), Philippe Du Janerand (Señor Langlois),
Erick Desmarestz (Doctor Dervaux), Jean-Baptiste Maunier (Pierre).

El que conta:
El 1949, Clément Mathieu, professor de música a l’atur, comença a treballar com a vigilant a un internat de reeducació de menors. Especialment repressiu, el sistema d’educació del director Rachin just aconsegueix mantenir l'autoritat sobre els alumnes difícils. El mateix Mathieu sent una íntima rebel·lia davant els mètodes de Rachin i una mescla de desconcert i compassió pels al·lots. En el sue esforç per acostar-se a ells, descobreix que la música atreu poderosament l’interès dels alumnes i s’entrega a la tasca de familiaritzar-los amb la màgia del cant, a l’hora que va transformant les seves vides per sempre.
(Extret de laButaca.net)

Tràiler aquí
Info aquí

01 de desembre 2011


Tràiler aquí

Títol: También la lluvia
Direcció: Icíar Bollaín
País: Espanya, França i Mèxic
Any: 2010 Durada: 114 min. Gènere: Drama
Intèrprets: : Luis Tosar (Costa), Gael García Bernal(Sebastián), Juan Carlos Aduviri (Daniel/
Hetuey), Karra Elejalde (Antón/Cristóbal Colón), Carlos Santos (Alberto/Bartolomé de las
Casas), Raúl Arévalo(Juan/Antonio de Montesinos)

El que conta:
Costa, un productor de cine, i Sebastián, jove i idealista realitzador, treballen junts en un projecte ambiciós que han de rodar en Bolívia. La cinta tractarà sobre l’arribada dels espanyols a Amèrica posant l’accent en la brutalitat de la seva empresa i en el coratge de varis membres de l'església que s'enfrontaren amb paraules a les espases i les cadenes. Però Costa i Sebastián no poden imaginar que a Bolívia, on han decidit instal·lar el seu Santo Domingo cinematogràfic, els espera un repte que els farà tambalejar fins el més profund. Tan prest com esclata la Guerra del Agua (abril de 2000) les conviccions d’un i el desarrelament de l’altre comencen a trencarse, obligant-los a fer un viatge emocional en sentits oposats.

(Extret de laButaca.net)
Més info aquí.