El Club de Cine de Ferreries és una iniciativa de l'Associació Art's per tal de dur el cine a Ferreries. El Club de cine projecta un film cada 15 dies, intentant oferir un ventall ample de possibilitats: cicles temàtics, clàssics, documentals... una mica de tot.
Aquest blog ens serveix per a oferir informació de les activitats i de les pel·lícules que s'anaran projectant, així com per rebre els comentaris de tots els que hi vulgueu dir la vostra.
(clubcineferreries@hotmail.com)

16 de novembre 2011

Tots els matins del món


Títol: Tous les matins du monde
Direcció: Alain Corneau
País: França Any: 1991 Durada: 115 min.
Gènere: Drama d’època, musical
Intèrprets: Gérard Depardieu, Jean-Pierre Marielle, Anne Brochet, Caroline Sihol, Guillaume Depardieu,Michel Bouquet, Carole Richert
Tràiler aquí

El que conta:
Conta la vida de dos personatges reals, músics francesos del segle XVII, que representen dues maneres de transitar l'espinós camí de l’art. Un és el mestre de viola da gamba Sainte Colombe, un vertader geni del seu instrument i de la composició, que des de la mort de la seva esposa viu allunyat del món i es tanca per a tocar i composar en una cabana de troncs, negant-se a anar a la Cort, on el demanen per a ser músic estable. L’altre és un jove de grans condicions per la música, que persistentment intenta aconseguir ser acceptat com a alumne de Sainte Colombe, tot i que les seves idees estan molt lluny de la filosofa del seu mestre, Marin Marais conceb la música com un vehicle per a triomfar i no dubta en cercar un ingrés a la cort, com a forma d’aconseguir un ascens social .
Destaca la banda sonora amb música de Jordi Savall.
(Extret de Filmaffinity.com i bazuca.com)

Més info aquí