El Club de Cine de Ferreries és una iniciativa de l'Associació Art's per tal de dur el cine a Ferreries. El Club de cine projecta un film cada 15 dies, intentant oferir un ventall ample de possibilitats: cicles temàtics, clàssics, documentals... una mica de tot.
Aquest blog ens serveix per a oferir informació de les activitats i de les pel·lícules que s'anaran projectant, així com per rebre els comentaris de tots els que hi vulgueu dir la vostra.
(clubcineferreries@hotmail.com)

15 de gener 2009

FUNERARIAS S.A.

El divendres 23 de gener, a les 21 h començarm en nostre cicle MORTS DE RIURE amb la pel·lícula...

FUNERARIAS S.A.
Plots with a View
Regne Unit - USA, 2003
Direcció: Nick Hurran
Intèrprets: Brenda Blethyn, Alfred Molina, Naomi Watts, Lee Evans, Robert Pugh
Gènere: Comedia
Duració:94'




Boris Plotz (Alfred Molina), director de la Funerària Plotz, somiava fa vint anys -quan era un noi tímid i retret- amb dues coses que encara no ha oblidat... el ball i Betty (Brenda Blethyn). Betty estimava en secret a Boris, però no va ser capaç de contradir els desitjós dels seus pares, així que finalment es va casar amb Hugh Rhys Jones (Robert Pugh). Boris va renunciar als seus somnis i es va fer càrrec del negoci familiar de pompes fúnebres. Des d'aleshores les vides d'ambdós han romàs inalterables en una tediosa rutina, fins que la sogra de Betty mor. Boris i Betty es reuneixen de nou per a organitzar el funeral de l'anciana i a mesura que parlen dels preparatius l'espurna que va sorgir en la seva joventut torna a encendre's.
I dia 6 de febrer... Guantanamera

07 de gener 2009

Segon trimestre

Ja ha passat Nadal, hem començat el 2009, els Reis s'han enrecordat de tots... i ara ja tornam a partir amb les projeccions del Club de cine.

Per aquest primer trimestre us proposam una nova programació:

9 gener – HAIR
23 gener – FUNERARIAS S.A. (Cicle Morts de riure)
6 febrer - GUANTANAMERA (Cicle Morts de Riure)
20 febrer - (per concretar)
6 març - UN FUNERAL DE MUERTE (Cicle Morts de riure)
20 març - EL VIAJE DE LA VIDA (Cicle Morts de riure)
3 abril - JESUCRISTO SUPERSTAR


Començam aquests divendres, dia 9, a les 21 h. amb un clàssic del cine musical dels 70: HAIR.