El Club de Cine de Ferreries és una iniciativa de l'Associació Art's per tal de dur el cine a Ferreries. El Club de cine projecta un film cada 15 dies, intentant oferir un ventall ample de possibilitats: cicles temàtics, clàssics, documentals... una mica de tot.
Aquest blog ens serveix per a oferir informació de les activitats i de les pel·lícules que s'anaran projectant, així com per rebre els comentaris de tots els que hi vulgueu dir la vostra.
(clubcineferreries@hotmail.com)

22 de desembre 2008

CINE DE NADAL PER PETITS I NO TAN PETITS

Nadal ja és aquí... i des del Club de Cine tenim el costum de fer algunes projeccions infantils durant aquestes festes. Les projeccions seran al Local sociocultural a les 18 h.

Enguany us proposam dos títols:
Dissabte 27: Una d'abelles... BEE MOVIE













Dissabte 3 de gener: Una de princeses i princeps... ENCANTADA. LA HISTORIA DE GISELLE






01 de desembre 2008

LOVE ACTUALLY

Ara que s'atraca Nadal i que acabam el trimestre, hem triat una pel·lícula que ens deixi un bon gust:


LOVE ACTUALLY
(Regne Unit, 2003)
Direcció: Richard Curtis
Intèrprets: Alan Rickman, Colin Firth, Emma Thompson, Hugh Grant, Laura Linney, Liam Neeson, Rowan Atkinson
Gènere: Comedia
Duració:129 minuts


El nou primer ministre (Hugh Grant) s'enamora d'un membre del seu gabinet (Martine McCutcheon) als pocs minuts de prendre possessió del seu despatx en el 10 de Downing Street... Un escriptor (Colin Firth) escapa al Sud de França per a reposar-se d'una desil·lusió amorosa i s'enamora de nou en un llac... Una dona feliçment casada (Emma Thompson) sospita que està perdent al seu marit (Alan Rickman)... Una joveneta (Keira Knightley) interpreta malament l'actitud del millor amic del seu marit... Un escolar vol despertar l'interès de la noia més desitjada del col·legi... Un padrastre que s'ha quedat vidu (Liam Neeson) tracta de connectar amb un fill al que tot just coneix... Una executiva (Laura Linney) s'arrisca a donar el primer pas amb un company de treball de qui duu temps enamorada... Un vell rocker (Bill Nighy) que ha viscut molt però no s'acorda de res prepara la seva reaparició final a la seva peculiar manera... L'amor, el gran enredador, a tots els iguala a l'hora de complicar-los la vida.



La projecció serà el divendres 12 de desembre a les 21 hores.



Us esperam!!






I per les vacances de Nalda hi haurà projeccions infantils: Beemovie i Encantada