El Club de Cine de Ferreries és una iniciativa de l'Associació Art's per tal de dur el cine a Ferreries. El Club de cine projecta un film cada 15 dies, intentant oferir un ventall ample de possibilitats: cicles temàtics, clàssics, documentals... una mica de tot.
Aquest blog ens serveix per a oferir informació de les activitats i de les pel·lícules que s'anaran projectant, així com per rebre els comentaris de tots els que hi vulgueu dir la vostra.
(clubcineferreries@hotmail.com)

19 de novembre 2008

COMETAS EN EL CIELO

Per tancar el cicle d'Orient en +, el divendres 28 de novembre projectarem COMETAS EN EL CIELO.


TÍTOL ORIGINAL:The Kite Runner
ANY:2007
DIRECTOR: Marc Forster
ACTORS: Khalid Abdalla, Ahmad Khan Mahmidzada, Zekeria Ebrahimi, Saïd Taghmaoui, Atossa Leoni, Homayon Ershadi

Hassan i Amir viuen a Kabul i són molt amics, encara que a Amir li costi d’acceptar-ho. El problema és que els separa un barrera social que a Afganistan es fa encara més gran: Ali, el pare de Hassan, és el criat de Baba, el pare d’Amir. Hassan donaria la vida per Amir. Amir no n’està tan segur si es donés el cas a l’inrevés. Un succés després d’una competició d’estels posarà a prova la seva relació. De fet, després d’aquest dia res serà igual. Les seves vides seguiran camins diferents, però el passat perseguirà a Amir fins que és gran i viu a Estats Units.

Pots visitar la web oficial de la pel·lícula o mirar algunes seqüències aquí o aquí.

Us esperam!!

Ah! Podeu votar les millors pel·lícules del cicle actual a l'enquesta que trobareu a la dreta.

03 de novembre 2008

PERSÉPOLIS

El divendres 14 de novembre el Fons Menorquí de Cooperació ens proposa una pel·lícula d'animació:


PERSÉPOLIS


Aquest film narra la commovedora història autobiogràfica d'una fieta iraniana en ple fonamentalisme islàmic, des de la revolució islàmica fins als nostres dies. Quan els fonamentalistes agafen el poder forçant a les dones a dur vel i empresonant a milers de persones. Ella, Marjane, descobreix el punk, ABBA i Iron Maiden mentre viu el terror de la persecució del nou govern i la guerra d'Iran i Irak. Com a adolescent l'envien a Europa, on per fi pot comparar altres cultures amb el fonamentalisme religiós del que ha fuit. Eventualment la protagonista s'adapta bé a la seva nova vida, però no suporta la soledat i torna amb la seva família, encara que açò signifiqui posar-se el vel i sentir-se sotmesa a una societat tirànica...



Podeu veure la web de la pel·lícula i, també, un tràiler.








I la pròxima... Cometas en el cielo (28 de novembre)