El Club de Cine de Ferreries és una iniciativa de l'Associació Art's per tal de dur el cine a Ferreries. El Club de cine projecta un film cada 15 dies, intentant oferir un ventall ample de possibilitats: cicles temàtics, clàssics, documentals... una mica de tot.
Aquest blog ens serveix per a oferir informació de les activitats i de les pel·lícules que s'anaran projectant, així com per rebre els comentaris de tots els que hi vulgueu dir la vostra.
(clubcineferreries@hotmail.com)

29 d’octubre 2008

LA BANDA NOS VISITA

Seguint amb el cicle Orient en +, aquesta setmana oferim una pel·lícula petita i senzilla però molt mona:

LA BANDA NOS VISITA

Títol original: Bikur Ha-Tizmoret
Producció: Israel-França, 2007
Direcció: Eran Kolirin
Intèrprets: Sasson Gabai, Ronit Elkabetz, Salek Bakri, Khalifa Natour
Gènere: Comèdia

La rutina del poble es veurà irremeiablement trastocada amb la inesperada visita de la banda musical. El film reflexiona, en clau d'humor, sobre la conflictiva i, tot i així, estreta relació entre jueus i àrabs. "La Banda nos visita" narra una història original i entranyable . "Opera prima" del director israelià Eran Kolirin, va rebre diversos premis a festivals de cinema d'arreu.

Vols veure l'anunci? Mira aquí

"Es fan moltes pel·lícules al voltant de per què no hi ha pau, però són poques les que parlen de per què la necessitem". Bona declaració de principis del director israelià debutant Eran Kolirin, donant-nos pistes del que amaga "La banda nos visita", premiada al Festival de Canes. Es tracta d'una simpàtica comèdia, irònica i melancòlica, sobre una petita orquestra de la policia egípcia que viatja a Israel per fer-hi un concert. (extret del Blog de cinema d'iCAT FM).
T'esperam, aquest divendres 31 d'octubre, a partir de les 21'15 h. al local sociocultural de Ferreries.

12 d’octubre 2008

CARAMEL

Aquest divendres, 17 d'octubre, comença el cicle Orient en + amb:


Direcció: Nadine Labaki
Països: França i Líban
Any: 2007
Durada: 96 min
Gènere: comèdia dramàtica
Intèrprets: Nadine Labaki (Layale), Yasmine Al Masri (Nisrine), Joanna Moukarzel (Rima), Gisèle Aouad (Jamale), Adel Karam (Youssef), Siham Haddad (Rose), Aziza Semaan (Lili), Fatme Safa (Siham), Dimitri Stancofski (Charles), Fadia Stella (Christine), Ismail Antar (Bassam)
A Beirut, cinc dones es reuneixen en un saló de bellesa, un microcosmos altament colorista i sensual. Layale estima Rabih, però és un home casat. Nisrine és musulmana i té un problema amb vista al seu pròxim casament: ja no és verge. Rima està turmentada perquè se sent atreta per les dones. Jamale es resisteix a envellir. Rose s'ha sacrificat per cuidar-se de la seva germana gran. Al saló de bellesa, els homes, el sexe i la maternitat se situen al centre de les seves converses íntimes i alliberades, entre tallades de cabells i depilació amb una pasta caramel·litzada de sucre, aigua i llimona.
Us hi esperam... i com sempre podeu enviar comentaris o suggeriments a aquest weblog.

PROGRAMA DEL TRIMESTRE

Aquí teniu el programa d'aquest primer trimestre:

10 d'octubre: PEQUEÑA MISS SUNSHINE
17 d'octubre: CARAMEL (Orient en +)
31 d'octubre: LA BANDA NO VISITA (Orient en +)
14 de novembre: PERSÉPOLIS (Fons Menorquí de Cooperació)
28 de novembre: COMETAS EN EL CIELO (Orient en +)
12 de desembre: LOVE ACTUALLY

Com veis, hem triat un conjunt de pel·lícules bones de veure i no massa càrregades ja que el primer trimestre de l'any passat va ser un poc dur i els assistents ens van demanar que miréssim de repartir una mica més la càrrega emocional de les projeccions.

El cicle que farem durant aquests tres mesos es titula Orient en +. Pretenem que els films que proposam ens presentin una visió d'Orient mitjà més enllà dels conflictes armats. Per açò farem una història de dones, una banda de música i l'amistat d'uns fiets...

Esperam que us agradin.

10 d’octubre 2008

TORNAM A PARTIR...

Avui, divendres 10 d'octubre, tornam a partir amb la nostra programació.

Us esperam a la projecció de PEQUEÑA MISS SUNSHINE. Serà al local sociocultural a partir de les 21'15 h.

Prest trobareu la informació de tota la programació d'aquest trimestre.