El Club de Cine de Ferreries és una iniciativa de l'Associació Art's per tal de dur el cine a Ferreries. El Club de cine projecta un film cada 15 dies, intentant oferir un ventall ample de possibilitats: cicles temàtics, clàssics, documentals... una mica de tot.
Aquest blog ens serveix per a oferir informació de les activitats i de les pel·lícules que s'anaran projectant, així com per rebre els comentaris de tots els que hi vulgueu dir la vostra.
(clubcineferreries@hotmail.com)

26 de juliol 2008

ENTRE COPAS

El divendres 8 d'agost us proposam una activitat molt xula: Visita guiada, tast i "Entre copas" a S'Hort de Sant Patrici.


A partir de les 21 h. es farà una visita guiada pel celler de S'Hort de Sant Patrici, ens explicaran el que fan i com funciona i, per acabar, farem un tast dels seus vins.

Tot seguit, cap a les 21'45-22 h es projectarà, als jardins, la pel·lícula ENTRE COPAS, del director Alexander Payne.

Entre Copas conta la història de Miles (Paul Giamatti) i Jack (Thomas Haden), dos bons amics. En Jack es casa, i el seu amic decideix que abans de la boda ela millor serà passar uns dias de relax voltant pels cellers de Califòrnia, disfrutant del vi, el golf, i de la seva amistat.
Si vols veure el trailer... mira aquí

09 de juliol 2008

CINE D'ESTIU I EN CATALÀ

Un estiu més, el Club de cine fa una oferta de pel·lícules a la fresca i en català.

Per açò, tenim programada la projecció de TAPES, el divendres 18 de juliol a les 22 hores al pati de Santa Maria. I, l'endemà 19 de juliol, a les 21'30 h al mateix lloc, LILO I STITCH.

Aquestes pel·lícules formen part de l'oferta de cine en català que promociona l'ajuntament de Ferreries.

També us informam que dia 8 d'agost farem una nova projecció a la fresca. En aquest cas serà una activitat diferent: la projecció serà a S'Hort de Sant Patrici i anarà acompanyada d'una visita guiada i un tast de vi per a ambientar la pel·lícula Entre copas.

Us esperam a tots.