El Club de Cine de Ferreries és una iniciativa de l'Associació Art's per tal de dur el cine a Ferreries. El Club de cine projecta un film cada 15 dies, intentant oferir un ventall ample de possibilitats: cicles temàtics, clàssics, documentals... una mica de tot.
Aquest blog ens serveix per a oferir informació de les activitats i de les pel·lícules que s'anaran projectant, així com per rebre els comentaris de tots els que hi vulgueu dir la vostra.
(clubcineferreries@hotmail.com)

09 de juny 2008

NO SOS VOS SOY YO

Aquest divendres, dia 13 de juny, projectam la darrera pel·lícula d'aquest curs. Per acabar amb bon humor i passant una bona estona, veurem:


NO SOS VOS SOY YO

En Javier té 30 anys llargs, és cirurgià i, en el seu temps lliure, disc-jockey. Decideix anar als Estats Units amb la seva dona, Maria. Ella viatja primer per a fer contactes, mentre ell desmunta la seva vida. Camí a l’aeroport, rep una trucada de na Maria. Està confosa, ha estat amb un altre home. Sense casa, sense treball i sense dona, en Javier torna a conviure amb uns pares una mica absents i a freqüentar a un psicoanalista que acaba borratxo. Per a combatre la soledat, es compra un canet que acaba sent un gran danés i intenta sortir de la seva depressió coneixent al·lotes. Quan intenta desfer-se del ca, coneix na Júlia i poc a poc, va aliniant la seva vida: busca un apartament, aconsegueix feina com a metge a una clínica de cirurgia estètica. Malgrat tot, quan tot sembla estar en ordre, telefona na Maria, que torna al país. Na Maria el necessita i vol tenir la seguretat de que tornaran a estar junts, que la perdonarà. I en Javier ha de prendre una decisió. Na Júlia també l’espera, i ell ja no és el mateix.



I, després d'unes setmanes de descans, tornarem amb el cine a la fresca. Estigues atent/a a les informacions. Hi haurà projeccions per petits i per grossos.

Moltes gràcies a tots per la rebuda que ha tingut el Club de cine durant aquest curs.
Si ens voleu fer arribar comentaris, propostes... de cara al curs que ve esteim esperant saber la vostra opinió sobre aquesta iniciativa.