El Club de Cine de Ferreries és una iniciativa de l'Associació Art's per tal de dur el cine a Ferreries. El Club de cine projecta un film cada 15 dies, intentant oferir un ventall ample de possibilitats: cicles temàtics, clàssics, documentals... una mica de tot.
Aquest blog ens serveix per a oferir informació de les activitats i de les pel·lícules que s'anaran projectant, així com per rebre els comentaris de tots els que hi vulgueu dir la vostra.
(clubcineferreries@hotmail.com)

13 de desembre 2007

MUJERCITAS


Nadal és a prop, acabam un nou trimestre del Club de cine i ens hem decidit a fer-ho amb un clàssic d'aquells que podríem definir com a "mono". Una pel·lícula que ens deixarà un bon gust de boca!

MUJERCITAS
Any: 1949
Durada: 121 min.

PAÍS: EUA
Director: Mervyn Leroy
Guió: a partir de la novel·la de Louisa May Alcott
Intèrprets: June Allyson, Elizabeth Taylor, Peter Lawford, Janet Leigh, Margaret O'Brien, Mary Astor, Lucile Watson, C. Aubrey Smith, Leon Ames, Rossano Brazzi.


Beth, Meg, Jo y Amy són quatre germanes de caràcters molt diferents, a les que els toca viure el pas de la infància a la maduresa amb l'absència del seu pare poer la guerra i en una difícil situació econòómica.
Els somnis, les dificultats i, per descomptat, l'amor, els esperen durant aquesta sòlida, entretinguda i edulcorada adaptació de la famosa novel·la d'Alcott. Amb molt encant, especialment pels seus tocs d'humor i el seu gran repartiment, en el que s'inclouen vàries de les millors actrius de la Metro-Goldwyn-Mayer de l'època.


Ja ho sabeu: divendres 14 de desembre, a les 21 hores, al local sociocultural de Ferreries.