El Club de Cine de Ferreries és una iniciativa de l'Associació Art's per tal de dur el cine a Ferreries. El Club de cine projecta un film cada 15 dies, intentant oferir un ventall ample de possibilitats: cicles temàtics, clàssics, documentals... una mica de tot.
Aquest blog ens serveix per a oferir informació de les activitats i de les pel·lícules que s'anaran projectant, així com per rebre els comentaris de tots els que hi vulgueu dir la vostra.
(clubcineferreries@hotmail.com)

12 de juny 2007

EL INGLÉS QUE SUBIÓ UNA COLINA Y BAJÓ UNA MONTAÑA


Acabam un nou curs del Club de cine i ho feim amb una pel·lícula que ens farà somriure... La història d'un poble entossudit en convertir un puig en una muntanya...


El Inglés que subió una colina y bajó una montaña


Director: Christopher Monger
Producció: Regne Unit, 1995
Gènere: Comèdia
Interpretació: David Lloyd Meredith, Lisa Palfrey, Robert Elson, Dafydd Wyn Roberts, Kenneth Griffiths, Harry Kretchmer, Robert Blythe, Ian McNeice, Garfield Morgan, Fraser Cains


SINOPSI: 1917. Al petit poble d’Ffynnon Garw arriben Anson i Garrad, dos militars retirats, cartògrafs, als que el seu govern ha encarregat elaborar el nou mapa del País de Gales. Els habitants del poble, gent senzilla, casi inculta i molt tossuda, estan orgullosos del seu entorn, sobretot d’un pujol pròxim al que diuen "la primera muntanya de Gales". Per açò, quan després de fer les oportunes mediacions, Anson els informa que per la seva altura no es pot considerar muntanya sinó puig, el poble sencer col·labora per a subsanar aquell terrible error de la naturalesa.


Així, acabam aquesta nova programació. Però ja esteim preparant algunes projeccions a la fresca per l'estiu.

Estigueu atents!

04 de juny 2007

UNA VERDAD INCÓMODA


Aquest divendres 8 de juny, a partir de les 21'15 h. el Taller de l'Agenda Local 21 de Ferreries col·labora amb el Club de Cine amb la projecció del film guanyador de l'Oscar 2007 a la millor pel·lícula documental.

Una verdad incómoda
Direcció: Davis Guggenheim
Producció: EUA, 2006.

Gènere: Documental


El film conta la història de l’apassionada entrega d’un home decidit a exposar els mites i idees equivocades sobre l’escalfament global i de la seva prevenció. Aquest home és l’exvicepresident Al Gore, que després de perdre les eleccions de 2000 va decidir canviar de rumb i dedicar-se a ajudar a salvar el planeta.
El documental, a més d’exposar clarament els fets i de fer algunes prediccions, conta la història personal d’Al Gore, des de l’universitari idealista que començà a preocupar-se per la crisi medi ambiental a escala mundial, passant pel jove senador que es va haver d’enfrontar a una terrible tragèdia familiar, fins a l’home que casi arribà a president però que tornà a la seva primera passió, el medi ambient, convençut de que encara es podia fer alguna cosa.