El Club de Cine de Ferreries és una iniciativa de l'Associació Art's per tal de dur el cine a Ferreries. El Club de cine projecta un film cada 15 dies, intentant oferir un ventall ample de possibilitats: cicles temàtics, clàssics, documentals... una mica de tot.
Aquest blog ens serveix per a oferir informació de les activitats i de les pel·lícules que s'anaran projectant, així com per rebre els comentaris de tots els que hi vulgueu dir la vostra.
(clubcineferreries@hotmail.com)

17 d’agost 2006

EL CURMETRATGE DEL CASAL

Avui dijous es fa l'estrena mundial del curmetratge que han fet els joves del casal i l'associació Alexandria amb la direcció del Manel Juanico.
Amb el títol de FESTES CREUADES, conta una història fantàstica sobre l'encreuament de les festes d'hivern amb les de Sant Bartomeu i el trasbals que açò suposa. Els joves hi han posat moltes ganes i il·lusió i, els amants del cinema hauriem d'anar-lo a veure essent conscients d'aquest fet i estant orgullosos de l'interès que han posat en fer aquesta petita pel·lícula.
Us animam a participar-hi: Avui dijous 17 d'agost a les 21'30 hores al Pla de l'Església.

07 d’agost 2006

VACANCES DE CINE


Amb la projecció de El sol del membrillo tancam el primer curs del nostre Club de Cine.

Després d'un any de projeccions esteim molt satisfets dels resultats: el públic ha respost a la majoria de les projeccions, les administracions no ens han deixat de banda i ens sentim recolzats i animats per seguir endavant.

Ara farem un meset de vacances i, a mitjan setembre posarem en marxa una nova programació, que ja comença a estar preparada. Com aquest curs volem incloure clàssics, documentals, pel·lícules d'actualitat i alguns cicles temàtics o d'autors.

Ens agradaria saber que en pensau, si teniu suggeriments de pel·lícules o cicles, que us ha semblat aquest any de cine...

Fins prest